Кончар производи

termicki-blok-900-2

d9003 Електричен заштедувач со 4 греачи на плоча

 •  4 греачи на плоча и печка.
 • греачи на плочата:4x3kW,300x300mm со вградена заштита од прегревање.
 • Вратата на печката е изработена од INOX нерѓосувачки челик и внатрешната страна на вратата е емајлирана за подобро одржување
 • снага  на печката: 3.9Кw
 • Можност за бирање на поединечна работа на горниот и на долниот греач.
 • Термостатска регулација на температура на печката од 50-300 степени.
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на кончар.
thumbnail.ekn-100 Електричен котел 100 литри(KON-K42932)

 • Индиректно греење
 • Капацитет 100 литри
 • Приклучна снага: 15Кw
 • Славина за топла и ладна вода
 • Термостатска регулација на температура на печката од 50-300 степени.
 • Димензии :  800 x 900 x 850
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на кончар.
kiper Електрична нагибна тава (KON-K42922)

 • Корито:50 литри
 • Приклучна снага: 15Кw
 • Приклучен напон: 3N 50Hz 400/230V
 • Tип: ETN-50S
 • Димензии :  800 x 900 x 850
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на кончар.
k25574 Електрична скара (KON-K25574)

 • Диманзии на лиената плоча: 395×620
 • Приклучна снага: 5.5Кw
 • Приклучен напон: 3N 50Hz 400/230V
 • Tип: ERS-10
 • Димензии :  400 x 900 x 850
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на кончар.
k42999 Електрична Фритеза(KON-K42999)

 • Капацитет: 16 литри
 • Термостатска регулација на температура: 100-190 степени.
 • Темературен огранувач до 220 степени.
 • Приклучна снага: 9.9Кw
 • Приклучен напон: 3N 50Hz 400/230V
 • Tип:EFJ-16S
 • Димензии :  400 x 900 x 850
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на кончар.
kupka Електрична водена купка(KON-K42999)

 • Димензии на корито: 690x650x160
 • Снага на корито: 3 kW
 • Димензии на ормарите:70x650x415
 • Снага на ормарите: 0,9 kW;
 • Приклучна снага: 3.9Кw
 • Приклучен напон: 1N 50Hz 230V
 • Tип:EVK-21
 • Димензии :  800 x 900 x 850
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на кончар.
k44940-epc-30s Tроетажна електрична печка(KON-K44940)

 •  3 Електрични циркулациски печки секоја со димензии 540x670x300 mm
 • вкупна снага на долниот и горниот греач на секоја печка: 4,3 kW
 • Снага на ормарите: 0,9 kW;
 • Снага на кружниот греач: 5,4 kW
 • Снага на вентилаторот: 0,115 kW
 • Teрмостатска регулација на температурата на печката: 50-300 °C
 • Приклучна снага: 16,5 kW
 • Приклучен напон:  3N 50Hz 400/230V
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на кончар.