Машини за миење на чаши,шолји и чинии

be_lavabicchieri_lavastoviglie Машини за миење чаши шолји и чинии модел BE

 • Загревачките елементи на котелот и резервоарот се изработени од Incoloy 800.
 • Термостат на резервоарот со фиксни програми на работа.
 • Термостатска регулација на температурата на котелот
 • држач за котелот
 • Ротирачки перки за миење и плакнење од нерѓосувачки челик.
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Elframo.
bd_lavabicchieri Машини за миење чаши, шолји и чинии со дигитални контроли  модел BD

 • Загревачките елементи на котелот и резервоарот се изработени од Incoloy 800.
 • Автоматско сушење на чашите, шојлите и чиниите во котелот
 • Термостат на резервоарот со фиксни програми на работа.
 • Термостатска регулација на температурата на котелот
 • држач за котелот
 • Ротирачки перки за миење и плакнење од нерѓосувачки челик.
 • Дигитална контрола на програмите за работа
 • Пумпа за миење со SOFT-START функција за работа со деликатни чинии.
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Elframo.
elt_lavastoviglie_lavabicchieri_comandi_elettronici Машини за миење чаши, шолји и чинии со дигитални контроли  модел ELT

 • Загревачките елементи на котелот и резервоарот се изработени од Incoloy 800.
 • 3 циклуси на миење со можност за мануално конфигурирање на секој циклус поединечно
 • Интуитивен контролен панел со осветлен екран.
 • Систем за самодијагностицирање на проблеми
 • Ротирачки перки за миење и плакнење од нерѓосувачки челик.
 • Пумпа за миење со SOFT-START функција за работа со деликатни чинии.
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Elframo.
ete_lavastoviglie_a_traino_standard Стандардни транспортирачки машини за перење садови со полици модел ETE

 • Конструкција од нерѓосувачки челик
 • опрема за редуцирање на притисокот при плакнење.
 • Систем за самодиагностицирање на проблеми
 • Контрола на темпреатура според HACCP стандардите
 • Економичен систем на плакнење
 • Ротирачки перки за миење и плакнење од нерѓосувачки челик со можност за нивна промена.
 • Пумпа за миење со SOFT-START функција за работа со деликатни чинии.
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Elframo.
etr_lavastoviglie a traino modulari Модуларни  транспортирачки машини за перење садови со полици модел ETR

 • Конструкција од нерѓосувачки челик
 • Инвертер-контролиран мотор со можност за избор на 3 различни брзни за движечите траки
 • Електрична табла со екран на допир за лесно програмирање
 • Систем за самодиагностицирање на проблеми
 • Дирекно префрлање на програми од USB за   HACCP моделите.
 • Коморите за миење и сушење се изолирани со цел да се спречи со бирање на прашина во процесот на миење на садови
 • Ротирачки перки за миење и плакнење од нерѓосувачки челик со можност за нивна промена.
 • Економизери на секој модул
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Elframo.