Fimar помошни кујнски машини

masinazameso Машина за мелење месо

 • Целеосно изработена од нерѓосувачки челик.
 • Сигурносен прекинувач.
 • Подмачкан мотор со запчаници
 • Димензии:520x320x550h (mm)
 • Производство за еден час:500 Kg/h
 • Тежина: 53 Kg;
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
kompir Машина за лупење компир

 • Целеосно изработена од нерѓосувачки челик.
 • Сигурносен прекинувач.
 • Автоматски тајмер од 0 до 4 мин
 • Дугме за исфрлање на храната
 • Димензии:830x530x740h (mm)
 • Производство за еден час:60 Kg/h
 • Тежина: 37 Kg;
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
TV-3000_08b Универзална машина( Ромагнола 3000)

 • Целеосно изработена од нерѓосувачки челик.
 • Овозможува сечење и мелење на секаков вид на овошје и зеленчук во најралична форма
 • Вртежи во мин: 310rpm;
 • Димензии:280x630x550h (mm)
 • Тежина: 34 Kg;
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
FT4N Фритеза

 • Целеосно изработен од нерѓосувачки челик.
 • Термостат со можност за регулирање на температурата од 50 до 90 степени.
 • Сигурносен термостат со можност за рестартирање
 • Капацитет:6Lt
 • Произвотство за еден час: 4.5kg
 • димензии: 175x440x310h (mm)
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
neskafe Машина за нескафе и коктели

 • Целеосно изработена од нерѓосувачки челик.
 • Повеќенаменска употреба
 • Автоматизиран систем на уклучување(машината се уклучува автоматски со самото ставање на чашата)
 • Брзина на вртење: 16000 rpm
 • Димензии: 150x195x485h (mm)
 • Нето тежина : 2.5kg
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
sokovnik Соковник

 • Целеосно изработен од нерѓосувачки челик.
 • Можност за отстранување на цедалката и садот за собирање сок за полесно чистење
 • Автоматизиран систем на уклучување
 • Брзина на вртење: 500 rpm
 • Димензии: 210x305x330h (mm)
 • Нето тежина : 3.8kg
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
mrazkr Машина за кршење мраз

 • Машина за кршење на мраз  со која можете да подготвите совршено искршен мраз за вашите  ладни напитоци или коктели.
 • Произвотство за еден час:  ~ 120kg
 • Брзина на вртење: 1200 rpm
 • Димензии: 210x465x480h (mm)
 • Нето тежина :8.2kg
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
toster Тостер

 • Совршен за подготовка на сендвичи, пица , хамбургер, ход дог и сл.
 • Тајмер за подесување на времето од 0-15 минути
 • Димензии: 490x250x230h (mm)
 • Нето тежина :8kg
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
palacinki Машина за подготвување на палачинки

 • Изработена од нерѓосувачки челик
 • Достапна со една или две површини за подготвување на палачинки
 • Термостат со можност за подесување од 0 до 300 степени
 • Достапна во две верзии: Електрична и на гас.
 • Време на приготвување на една палачинка: ~1-3 min
 • Димензии:370x370x140h (mm)
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
miksertesto Планетарен Миксер

 • Изработен од нерѓосувачки челик
 • Дизајниран да одговара на вашите потреби
 • Обложен со слој за заштита од гребење
 • електронско подесување на бројот на обртаи од 40 до 200 обртаи во минута
 • Димензии:390x290x420h (mm)
 • Тежина: 12.5 kg
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.
mikserr Миксер за тесто

 • Машина за создавање тесто за пици, леб и слично.
 • Дизајниран да одговара на вашите потреби
 • Обложен со слој за заштита од гребење
 • Димензии:560x280x570/800h (mm)
 •  Нето тежина: 39 kg
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.

 

fimar_bone_saw_se1830-200x303 Машина за сечење коски

 • Изработена од нерѓосувачки челик
 • Достапна со една или две површини за подготвување на
 • Димензии:  (mm)
за повеќе информации посетете ја официјалната страна на Fimar.